Teollisuusasennus- ja -korjauspalvelut ympäri Suomen

Kattavaa erikoisosaamista vaativiinkin tarpeisiin

Viafin Installation kunnossapitää, valmistaa ja urakoi teollisuuden laiteasennuksia ja korjauksia eri teollisuudenaloille koko Suomen alueella. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja tehokkaasti niin huolto- ja kunnossapitoltehtävissä kuin erilaisissa teollisuusasennus- ja korjausprojekteissa. Palvelumme voidaan jakaa kolmeen osa-alueeseen: laite- ja erikoisasennukset, vuosihuollot ja tarkastukset sekä ennalta-arvaattamomiin tuotantokatkoksiin liittyvät palvelut.

Yrityksemme taustalla on laaja kokemus eri asennus- ja kunnossapitokohteista sekä Suomessa että muissa Pohjoismaissa – jo yli 40 vuoden ajalta. Monipuolisen kokemuksemme sekä jatkuvan kehitystyömme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja teollisuuden vaativiinkin tarpeisiin.

Teollisuusasennus tai vuosihuolto – turvallisuus tulee aina ensimmäisenä

Viafin Installationin HSE-politiikan mukaisesti soveltuvien lakien ja asiakkaan määräysten noudattaminen on vain vähimmäisvaatimus. Työturvallisuus, henkilöstön hyvinvointi ja ympäristön huomioiminen ohjaavat toimintaamme joka päivä, ja työtapaturmissa nolla tapaturmaa on meille ainoa hyväksyttävä saavutus.