Teollisuusasennus- ja -korjauspalvelut ympäri Suomen

Kattavaa erikoisosaamista vaativiinkin tarpeisiin

Viafin Installation kunnossapitää, valmistaa ja urakoi teollisuuden laiteasennuksia ja korjauksia eri teollisuudenaloille koko Suomen alueella. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja tehokkaasti niin huolto- ja kunnossapitoltehtävissä kuin erilaisissa teollisuusasennus- ja korjausprojekteissa. Palvelumme voidaan jakaa kolmeen osa-alueeseen: laite- ja erikoisasennukset, vuosihuollot ja tarkastukset sekä ennalta-arvaattamomiin tuotantokatkoksiin liittyvät palvelut.

Yrityksemme taustalla on laaja kokemus eri asennus- ja kunnossapitokohteista sekä Suomessa että muissa Pohjoismaissa – jo yli 40 vuoden ajalta. Monipuolisen kokemuksemme sekä jatkuvan kehitystyömme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja teollisuuden vaativiinkin tarpeisiin.

Teollisuusasennus tai vuosihuolto – turvallisuus tulee aina ensimmäisenä

Viafin Installationin HSE-politiikan mukaisesti soveltuvien lakien ja asiakkaan määräysten noudattaminen on vain vähimmäisvaatimus. Työturvallisuus, henkilöstön hyvinvointi ja ympäristön huomioiminen ohjaavat toimintaamme joka päivä, ja työtapaturmissa nolla tapaturmaa on meille ainoa hyväksyttävä saavutus.

Kokonaisvaltaista palvelua asiakkaan ehdoilla

Laitteiden asiantunteva asennus ja huolto ovat turvallisen ja häiriöttömän toiminnan edellytys, ja siksi haluamme tarjota asiakkaillemme avaimet käteen -palvelun ennakkotarkastuksista aina viranomaishyväksyntään asti. Kunnossapitopalvelumme auttaa teollisuutta varmistamaan toiminnan jatkuvuuden ja minimoimaan ennalta-arvaamattomia huoltoja tehokkaasti.

Oman henkilöstömme vahvuus on noin 20 alan ammattilaista, ja verkostomme kautta vastaamme nopeasti ja laadukkaasti niin pieniin kuin isompiinkin tarpeisiin. Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme toimittaa myös esimerkiksi laajoja automaatio- ja hydrauliikkatoimituksia.

Erityisosaamisena painelaitteiden korjaus

Olemme erikoistuneet painelaitteiden korjauksiin kokonaistoimituksina. Vankka osaamisemme painelaitteiden ja niiden direktiivien asiantuntijana tuo selkeää etua asiakkaillemme. Lisäksi hitsauspätevyytemme kattavat kaikki tarvittavat materiaalit, kuten hiiliteräkset, korkeaseosteiset austeniittiset ruostumattomat teräkset, titaani ja monel.

Ota yhteyttä teollisuusasennuksien asiantuntijaan

Viafin Installation toimii koko Suomen alueella. Olemme osa Viafin Service Oyj:n monialakonsernia, mikä takaa asiakkaillemme laajan palveluvalikoiman ja luotettavaa palvelua sijainnista riippumatta. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää yrityksellesi sopivista ratkaisuista!

Ota yhteyttä