Erikois- ja laiteasennukset teollisuuden tarpeisiin

Vaativatkin asennukset laadukkaina kokonaistoimituksina ympäri Suomen

Erikoisasennukset sekä muut laiteasennukset kuuluvat Viafin Installationin ydinpalveluihin. Tarjoamme asiakkaillemme ympäri Suomen nopean ja tehokkaan kokonaispalvelun, joka kattaa koko projektin läpiviennin suunnittelusta lopputarkastuksiin asti.

Painelaitteet ja säiliöt – korjaussuunnitelmasta viranomaishyväksyntään

Toteutamme painelaitteiden ja erilaisten säiliöiden korjaussuunnitelmat, asennukset ja korjaukset kokonaisvaltaisesti sekä huolehdimme tarvittavista viranomaishyväksynnistä. Vuosikymmenien asiantuntijuutemme painelaitteissa ja niihin liittyvissä direktiiveissä takaavat työmme korkean laadun haastavissakin kohteissa.

Putkilämmönvaihtimet – kokonaisvaltaista kunnossapitoa

Putkilämmönvaihtimien korjaussuunnitelmien laadinta, korjaus ja asennus sujuvat osaajiltamme tehokkaasti ja nopeasti kohteesta riippumatta Vastaamme myös tarvittavista viranomaishyväksynnistä sekä pidämme kiinni turvallisista työtavoista koko projektin keston ajan.

Kanavat, teräsrakenteet ja erilaiset laiteasennukset

Palveluihimme kuuluvat myös erilaisten teräsrakenteiden ja kanavien valmistus ja asennus sekä esimerkiksi pumppujen, puhaltimien sekä muiden laitteiden avaimet käteen  -asennus osien haalauksesta moottorien asennukseen ja hienosäätöön asti. Tutustu referensseihimme.

Kysy lisää erikois- ja muista asennuspalveluistamme!

Viafin Installation palvelee teollisuuden eri toimijoita ja tahoja ympäri Suomen. Puoleemme voit kääntyä niin erikois- ja laiteasennuksiin kuin laitteiden kunnossapitoon, huoltoon ja korjauksiin liittyvissä tarpeissa.

Ota yhteyttä